Politica de Confidentialitate

Informatiile colectate si utilizarea lor

Nu preluam informatii personale de pe acest site fara cunostinta si permisiunea dumneavoastra.

Exista anumite zone ale sitului in care vi se solicita sa ne puneti la dispozitie informatii personale despre dvs., cum ar fi momentul in care va inregistrati detaliile si produsele achizitionate, in care solicitati o brosura sau va abonati la un buletin informativ.

Cand se solicita informatii cu caracter personal, vizitatorilor li se ofera posibilitatea de a renunta si de a nu primi corespondenta din partea Griliass Impex SRL.

Protejarea informatiilor vizitatorilor

Griliass Impex SRL implementeaza o gama larga de masuri de securitate pentru a pastra in siguranta informatiile dvs. personale.

Informatiile personale ale utilizatorilor sunt pastrate in retele securizate si pot fi accesate numai de un numar limitat de angajati ai Griliass Impex SRL si ai agentiilor terte parti, angajati care au drepturi speciale de acces la astfel de sisteme.

Comunicarea informatiilor colectate entitatilor externe

Nici in prezent nici in viitor Griliass Impex SRL nu va vinde, nu va face schimb si nu va transfera in nici un alt mod in afara companiei informatii identificabile personal pe care vizitatorii le ofera in mod voluntar in orice formular de inregistrare sau de activitate promotionala.